Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 45€

Augvape Intake RTA

Augvape Intake RTA

Augvape Intake RTA


Ο Intake RTA αποτελεί μία επιλογή επισκευάσιμου πνευμονικού ατμοποιητή μονής αντίστασης κατασκευασμένου από την Augvape σε συνεργασία με τον διάσημο reviewer Mike Vapes!

Με διάμετρο 24 χιλιοστών και μεγάλη χωρητικότητα, ο Intake διαθέτει τα παρόμοια βολικά χαρακτηριστικά ατμοποιητών της ίδιας κατηγορίας και ένα καινοτόμο ολοκαίνουργιο σύστημα κυκλοφορίας του αέρα που κυριολεκτικά απογειώνει την αίσθηση της παρεχόμενης γεύσης.

Η αναπλήρωση του υγρού γίνεται πολύ εύκολα από το πάνω μέρος και με εξίσου εύκολο τρόπο ακόμα και ένας αρχάριος χρήστης μπορεί να στήσει τέλειες αντιστάσεις !

Η δυνατότητα ρύθμισης της ροής του αέρα βρίσκεται στο πάνω μέρος και αυτό σας προστατεύει με τον καλύτερο τρόπο από οποιαδήποτε πιθανότητα διαρροής.

Η καινοτομία ωστόσο του μοντέλου εντοπίζεται στον τρόπο που ο αέρας κυκλοφορεί εσωτερικά στον ατμοποιητή σε σύγκριση με τις άλλες top airflow rta επιλογές.

Ο αέρας στον Intake εισέρχεται κλασσικά από το πάνω μέρος και διοχετεύεται μέσα από δύο μικρά tubes, ακριβώς κάτω από την αντίσταση !

Με αυτόν τον τρόπο η απόδοση της γεύσης κυριολεκτικά απογειώνεται !


  • Κωδικός Προϊόντος: 8393
  • Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος
  • 39,90€

Διαθέσιμες Επιλογές