Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 45€

γεύσεις ναργιλέ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Shisha Cloud One 50G 400Volt

Οι γεύσεις του SHISHA Cloud One για ναργιλέ ήρθαν και στην Ελλαδα. Made in Germany. Είναι ένα υποκατάστατο καπνού χωρίς νικοτίνη. Οι γεύσεις Cloud One είναι παρόμοιες με τον καπνό Adalya ή Al Fakher.Γεύση 400 Volt: Λεμόνι, Γλυκό Πεπόνι με μια ελαφριά νότα Αμύγδαλου..

8,00€

Shisha Cloud One 50G Gd Cherry

Οι γεύσεις του SHISHA Cloud One για ναργιλέ ήρθαν και στην Ελλαδα. Made in Germany. Είναι ένα υποκατάστατο καπνού χωρίς νικοτίνη. Οι γεύσεις Cloud One είναι παρόμοιες με τον καπνό Adalya ή Al Fakher.Γεύση Gold Cherry: Παγωμένα Γλυκά Κεράσια..

8,00€

Shisha Cloud One 50G Lady

Οι γεύσεις του SHISHA Cloud One για ναργιλέ ήρθαν και στην Ελλαδα. Made in Germany. Είναι ένα υποκατάστατο καπνού χωρίς νικοτίνη. Οι γεύσεις Cloud One είναι παρόμοιες με τον καπνό Adalya ή Al Fakher.Γεύση Lady: Μούρα, Μάνγκο, Πεπόνι και Γλυκιά Μέντα..

8,00€

Shisha Cloud One 50G Watermelon

Οι γεύσεις του SHISHA Cloud One για ναργιλέ ήρθαν και στην Ελλαδα. Made in Germany. Είναι ένα υποκατάστατο καπνού χωρίς νικοτίνη. Οι γεύσεις Cloud One είναι παρόμοιες με τον καπνό Adalya ή Al Fakher.Γεύση Watermelon Chill: Δροσερό Καρπούζι με Αμερικάνικη Μέντα..

8,00€

shisha Cloud One Tangle Tingle 50g

Οι γεύσεις του SHISHA Cloud One για ναργιλέ ήρθαν και στην Ελλαδα. Made in Germany. Είναι ένα υποκατάστατο καπνού χωρίς νικοτίνη. Οι γεύσεις Cloud One είναι παρόμοιες με τον καπνό Adalya ή Al Fakher.Γεύση Tangle Tingle: Ζουμερό Γκρεϊπ Φρουτ με Γλυκά Φρούτα του Πάθους..

8,00€