Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 45€

Hardcore Colours Flavor Shots


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Hardcore Colours Flavour Shot Apple Pear Cream

Καραμελωμένο αχλάδι, ώριμο ζουμερό μήλο μέσα σε μία βάση από κρέμες με τα στοιχεία της βανίλιας σε τέλεια αναλογία.10ml Περιεχόμενο Σε 30ml Μπουκάλι..

4,90€

Hardcore Colours Flavour Shot Apple Tobacco

Ένα ημικαπνικό με αμερικάνικα καπνά "δεμένα" και ωριμασμένα στο κελάρι με φλούδες μήλου.10ml Περιεχόμενο Σε 30ml Μπουκάλι..

4,90€

Hardcore Colours Flavour Shot Cinnamon Cookie

Μπισκότο κανέλας.Γεύση και άρωμα που μας θυμίζουν σπίτι και που θέλουμε να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή. Τα αγαπημένα μπισκότα κανέλας, με το μοναδικό άρωμα και την ισορροπημένη τους γεύση μας κάνει παρέα όλη μέρα.10ml Περιεχόμενο Σε 30ml Μπουκάλι..

4,90€

Hardcore Colours Flavour Shot Cuban Cigar

Για τους μερακλήδες του πούρου που θέλουν τις κουβανέζικες νότες και δεν θα τους κουράσει.10ml Περιεχόμενο Σε 30ml Μπουκάλι..

4,90€

Hardcore Colours Flavour Shot Sweet Tobacco

Συνδυασμός καπνών από όλο τον κόσμο σε αναλογίες που το τελικό αποτέλεσμα είναι 1η μη καπνικό με γλυκές νότες βανίλιας και ξηρών καρπών.10ml Περιεχόμενο Σε 30ml Μπουκάλι..

4,90€

Hardcore Colours Flavour Shot Tiramisu

Το γνωστό σε όλους γλυκό που τρώγεται με κουτάλι έχοντας μια βάση από μπισκότα σαβαγιάρ βρεγμένα με καφέ και καλύπτονται με κρέμα από μασκαρπόνε, όλα αυτά στον ατμόποιητή σας.10ml Περιεχόμενο Σε 30ml Μπουκάλι..

4,90€

Hardcore Colours Flavour Shot Tobacco Caramel

Συνδυασμός ανατολίτικων και Δυτικών καπνών άψογα δεμένα μεταξύ τους και νότες βανίλιας καραμέλας και καμμένης ζάχαρης.10ml Περιεχόμενο Σε 30ml Μπουκάλι..

4,90€

Hardcore Colours Flavour Shot Tobacco Cookie

Ένας ημικαπνικός συνδυασμός καπνών, καμένης ζάχαρης και μπισκότου σε μία τέλεια αναλογία που το κάνει το απόλυτο all day υγρό.10ml Περιεχόμενο Σε 30ml Μπουκάλι..

4,90€