Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 45€

Dinner Lady Tuck Shop


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Dinner Lady Flavour Shot Blue Menthol

Απολαυστικά μικτά μούρα πασπαλισμένα με αγάπη από την Dinner Lady, περιτυλιγμένα όλα με μια έκρηξη πάγου για να σας δώσουν μια φρουτένια ψύχρα...

14,90€

Dinner Lady Flavour Shot Pink Berry

Nέες Υπερφρουτένιες γεύσεις σε Flavour Shots από την Dinner Lady!!!Έρχονται από την Αγγλία με διακρίσεις, βραβεία και χιλιάδες λάτρεις που λατρεύουν τα υγρά της! Η Dinner Lady με νέες γεύσεις αλλά και ιδιαίτερες συσκευασίες  είναι σίγουρο ότι θα κάνει τη διαφορά στην ατμιστική κοινότητα.20ml άρωμα σε συσκευασία-μπουκάλι 60ml..

14,90€

Dinner Lady FruitsRange Flavour Shot Berry Blast

Berry Blast: A blast of cherries paired with a hint of raspberry.Έκρηξη κερασιών με μια ιδέα από βατόμουρο. Μαγευτικό μίγμα που ενθουσιάζει!..

14,90€

Dinner Lady FruitsRange Flavour Shot Melon Twist

Melon Twist: Seriously twisted melon with kiwi!Ανακαλύψτε τον συνδιασμό πεπονιού με ακτινίδιο, μια γεύση που θα σε συνεπάρει!!!..

14,90€

Dinner Lady FruitsRange Flavour Shot Pink Wave

Pink Wave: Ride the pink strawberry baby!!!Ανέβα στο κύμα που δημιουργεί η φράουλα,το λεμόνι και η καρύδα, και άσε τις γεύσεις να σε ταξιδέψουν!!!..

14,90€

Dinner Lady FruitsRange Flavour Shot Purple Rain

Purple Rain: Embrace the fruity fun by letting your senses dance in this purple rain!!!Διασκεδαστική γεύση από μύρτιλο, βατόμουρο και λεμόνι. Βροχή γεύσεων που θα ξυπνήσει τους γευστικούς σας κάλυκες!!!..

14,90€

Dinner Lady Tuck Shop Apple Sours 20/60ml

Το Apple Sours της Diiner Lady απο την σειρά Tuck Shop είναι μια γεύση απο γλυκό μήλο με ένα πικρόξινο αλλά ισορροπημένο τελείωμα. ..

14,90€

Lemon Sherbet Dinner Lady Tuck Shop 20/60ml

Το Lemon Sherbet της Dinner Lady απο την σειρά Tuck Shop είναι ένα βραστό γλυκό λεμόνι ! Μια έκρηξη εσπεριδοειδών ξινή και γλυκιά ταυτόχρονα !..

14,90€