Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 45€

To B Flavor Shot


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

To B - Summer

Μέσα στον πυρετό του καλοκαιριού και την απογείωση του υδραργύρου, το πεπόνι αποτελεί μια όαση δροσιάς με πλούσια γεύση και χρυσαφένιο άρωμα, καθώς αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα καλοκαιρινά φρούτα...

10,00€

TO B BLACK FLAVOR

Ο ατμιστής ανακαλύπτει την πλούσια γεύση από τη στιγμή που ανοίγει τη συσκευασία.Τόσο τα φύλλα όσο και ο καπνός έχουν επιλεγεί προσεκτικά και είναι εμποτισμένα με ένα μοναδικό άρωμα βανίλιας. Ο γλυκός συνδυασμός δίνει σε αυτό το υγρό την ήπια και χορταστική γεύση που αναζητά και ο πιο απαιτητικός ατμιστής!..

10,00€

TO B HYPNOS FLAVOR

Ένα κρεμώδες υγρό με μοναδικά έντονη και σαφή γεύση μπανάνας. Κατά την εισπνοή προσφέρει έναν απαλό συνδυασμό γλυκών αποξηραμένων φρούτων, ενώ στην εκπνοή αποκαλύπτει μια ελαφριά υποψία ξηρών καρπών. Το υγρό που θα σε υπνωτίσει!..

10,00€

TO B SHARK FLAVOR

Παλέψαμε με τους πιο επικίνδυνους πειρατές για να κλέψουμε το ρούμι τους! Ξεγλυστρίσαμε από τα σαγόνια του καρχαρία, διασχίζοντας την άγρια θάλασσα στο ταξίδι μας για τα μέρη με τα πιο γευστικά κόκκινα φρούτα, και τελικά τα καταφέραμε!Έτσι δημιουργήσαμε αυτή τη μοναδική γεύση, με ρούμι, κόκκινα φρούτα και ώριμα γλυκά ροδάκινα για ξεχωριστά ταξίδια γευστικής περιπέτειας!Περ..

10,00€

To B- Rum e Chocolate

Όταν το ρούμι βρίσκει τη σοκολάτα το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο!..

10,00€

ToB - Bacco-G

Το υγρό αναπλήρωσης αυτό, με τα πιο ζουμερά σταφύλια, αρχικά θα εκτιμηθεί μέσω της όσφρησης, αλλά η γεύση θα ολοκληρώσει τη διαδικασία της δοκιμής...

10,00€

ToB Pink Dream Flavor shot (60ml)

ToB Pink Dream Flavor shot (60ml)Φράουλα και κρέμα βανίλιας..

10,00€