Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 45€

Θήκες Μεταφοράς


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

CASE EGO LARGE

EGO Case LargeΘήκη EGOCase Large αποθήκευσης και μεταφοράς του σετ ηλεκτρονικού τσιγάρου σας.Διαθέσιμη σε μαύρο χρώμα.Μέγεθος: Large (9,5 Χ 18,5 εκατ.)..

7,00€

ISTICK 20/30 SILICONE CASE

iStick 20W/30W silicone case\r\nΘήκη από σιλικόνη για τα iStick 20W και iStick 30W.\r\n Είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να προστατεύει τη συσκευή σας από τις \r\nφθορές της καθημερινής χρήσης. Είναι πολύ άνετη και βολική, καθώς οι \r\nθέσεις των κουμπιών είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να μην χρειάζεται να \r\nτην αφαιρέσετε για να ρυθμίσετε το iStick σας! \r\nΣε 4 χρώματα για να διαλέξετε: μαύρο, ..

4,00€

ISTICK 40 SILICONE CASE

iStick TC40W silicone case\r\nΘήκη\r\n από σιλικόνη για το iStick TC40W. Είναι ελαστική και απαλή, έτσι \r\nσχεδιασμένη ώστε να προστατεύει τη συσκευή σας από τις φθορές της \r\nκαθημερινής χρήσης. Είναι πολύ άνετη και βολική, καθώς οι θέσεις των \r\nκουμπιών είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να μην χρειάζεται να την \r\nαφαιρέσετε για να ρυθμίσετε το iStick σας! \r\nΣε 4 χρώματα για να διαλ..

4,00€

ISTICK 50 SILICONE CASE

iStick 50W silicone case\r\nΘήκη\r\n από σιλικόνη για το iStick 50W. Είναι ελαστική και απαλή, έτσι \r\nσχεδιασμένη ώστε να προστατεύει τη συσκευή σας από τις φθορές της \r\nκαθημερινής χρήσης. Είναι πολύ άνετη και βολική, καθώς οι θέσεις των \r\nκουμπιών είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να μην χρειάζεται να την \r\nαφαιρέσετε για να ρυθμίσετε το iStick σας! \r\n..

4,00€

Pico iStick Silicone case

Pico iStick Silicone caseΘήκη από σιλικόνη για τo Pico iStick. Είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να προστατεύει τη συσκευή σας από τις φθορές της καθημερινής χρήσης. Είναι πολύ άνετη και βολική, καθώς οι θέσεις των κουμπιών είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να μην χρειάζεται να την αφαιρέσετε για να ρυθμίσετε το iStick σας!..

4,00€