Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 45€

Eliquid France Premium


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Eliquid France Chopin 10ml

Το Eliquid France Chopin 10ml είναι ένα μαγευτικό μείγμα καπνού, speculoos (τραγανά, λεπτά και κοκκώδη μπισκότα, πλούσια σε αρωματικά μπαχαρικά όπως η κανέλα αλλά και πικάντικη γεύση), βανίλιας και μπανάνας.Σύσταση Chopin: 50% Προπυλενογλυκόλη, 50% Φυτική Γλυκερίνη, απιονισμένο νερό, αρώματα, νικοτίνη.Στις τιμές που αναγράφονται περιλαμβάνεται Φόρος Κατανάλωσης (0,10€ / ml)...

6,00€

Eliquid France Classic Kiss 10ml

Το Eliquid France Classic Kiss 10ml έχει ως βάση το ρούμι με μπισκότο και μπανάνα, μαζί με καραμέλα και βανίλια.Σύσταση: 50% Προπυλενογλυκόλη, 50% Φυτική Γλυκερίνη, απιονισμένο νερό, αρώματα, νικοτίνηΤα υγρά της Eliquid France παρασκευάζονται στη Γαλλία. Είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με όλες τις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές με συστατικά μόνο υψηλότερης ποιότητας.Στις τιμές που αν..

6,00€

Eliquid France Famous 10ml

Το Eliquid France Famous 10ml έχει σαν βάση ξανθό καπνό και συμπληρώνει τη γεύση του με μπισκότο, βανίλια και με νότες από ψημένους ξηρούς καρπούς.Συστατικά: VG 50%, PG 50%, άρωμα, νερόΗ συγκεκριμένη σειρά υγρών αναπλήρωσης της Eliquid France προσφέρει μεγάλη ένταση στην γεύση και αφήνει στον ατμιστή την δυνατότητα να γευτεί και να ξεχωρίσει τους επιμέρους τόνους γεύσης του κάθε συν..

6,00€

Eliquid France Relax 10ml

Το Eliquid France Relax 10ml έχει καπνική βάση με έντονο το άρωμα του πικρού καφέ και στο τέλος αφήνει την αίσθηση του μπισκότου με την βανίλια. Όλες οι γεύσεις είναι διακριτές με όμορφη ισορροπία. Η παραγωγή καπνού είναι αρκετά πλούσια και το άρωμα που αφήνει στην ατμόσφαιρα είναι κυρίως αυτό του καφέ και λιγότερο του μπισκότου και της βανίλιας.Συστατικά: VG 50%, PG 50%, άρωμα, νερ..

6,00€

Eliquid France Supreme 10ml

Το Eliquid France Supreme 10ml έχει καπνική βάση και αφήνει έντονο το άρωμα του μπισκότου με την βανίλια. Η μικρή δόση καρύδας εμπλουτίζει όμορφα το καπνικό κομμάτι. Η παραγωγή καπνού είναι αρκετά πλούσια και το άρωμα που αφήνει στην ατμόσφαιρα είναι κυρίως αυτό του μπισκότου και της βανίλιας.Συστατικά: VG 50%, PG 50%, άρωμα, νερόΗ συγκεκριμένη σειρά υγρών αναπλήρωσης της Eliquid France ..

6,00€

Eliquid France Άρωμα - Κεράσι

Eliquid France Άρωμα - Κεράσι Άρωμα Κεράσι, ένα άρωμα από γλυκά τραγανά κεράσια. Προτεινόμενη τιμή διάλυσης: 10%Νέα σειρά από αρώματα με την σφραγίδα της Eliquid France. Η ELIQUID France επιλέγει τα συστατικά με υψηλή ποιότητα και με συστατικά από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με τον κανονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου...

6,00€

Eliquid France Άρωμα - Μάνγκο

Eliquid France Άρωμα - Μάνγκο Άρωμα Mango 10ml από την eLiquid France, δροσερή και εξωτική γεύση από τη γεύση μάνγκο. Προτεινόμενη τιμή διάλυσης: 10%Νέα σειρά από αρώματα με την σφραγίδα της Eliquid France. Η ELIQUID France επιλέγει τα συστατικά με υψηλή ποιότητα και με συστατικά από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με τον κανονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου...

6,00€

Eliquid France Άρωμα - Μπανάνα

Eliquid France Άρωμα - Μπανάνα Άρωμα Μπανάνα 10ml από την eLiquid France, για την παρασκευή υγρού αναπλήρωσης. Προτεινόμενη τιμή διάλυσης: 10%Νέα σειρά από αρώματα με την σφραγίδα της Eliquid France. Η ELIQUID France επιλέγει τα συστατικά με υψηλή ποιότητα και με συστατικά από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με τον κανονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου...

6,00€

Eliquid France Άρωμα - Πράσινο Λεμόνι

Eliquid France Άρωμα - Πράσινο Λεμόνι Άρωμα Πράσινο Λεμόνι 10ml από την eLiquid France, ανανεώστε τη γεύση σας με το άρωμα Green Lemon! Ένα πολύ αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών που πολλοί αγαπούν! Προτεινόμενη τιμή διάλυσης: 10%Νέα σειρά από αρώματα με την σφραγίδα της Eliquid France. Η ELIQUID France επιλέγει τα συστατικά με υψηλή ποιότητα και με συστατικά από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης,..

6,00€

Eliquid France Άρωμα - Φράουλα

Eliquid France Άρωμα - Φράουλα Άρωμα Φράουλα 10ml από την eLiquid France, πολύ φραουλένιο, πολύ φρουτώδες, γλυκό και δροσερό την ίδια στιγμή, το Eliquid France Strawberry μπορείτε να το απολαύσετε μόνο του ή σε ανάμιξη με άλλες γεύσεις. Προτεινόμενη τιμή διάλυσης: 10%Νέα σειρά από αρώματα με την σφραγίδα της Eliquid France. Η ELIQUID France επιλέγει τα συστατικά με υψηλή ποιότητα και με συστα..

6,00€

Eliquid France Άρωμα - Φρούτα του Πάθους

Eliquid France Άρωμα - Φρούτα του Πάθους Άρωμα Passion Fruits 10ml από την eLiquid France.  Το άρωμα Passion Fruits έχει μια λεπτή τροπική γεύση που ατμίζεται θαυμάσια από μόνη της ή μπορεί να αναμιχθεί με και με άλλες. Προτεινόμενη τιμή διάλυσης: 10%Νέα σειρά από αρώματα με την σφραγίδα της Eliquid France. Η ELIQUID France επιλέγει τα συστατικά με υψηλή ποιότητα και με συστατικά από χώρ..

6,00€