Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 45€

ΥΓΡΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

American Stars Nicotine Booster 50/50 10ml 20mg

Υψηλής ποιότητας Booster Νικοτίνης 10ml απο την American Stars50%-50% PG/VGΝικοτίνη: 20mg..

4,00€

Aramax 10ml Cigar Tobacco

Το Cigar Tobacco 10ml έχει μια πλούσια γεύση καπνού με καρύκευμα, πλήρες σώμα, έντονο άρωμα και καθαρή επίγευση. Βασική Σύσταση Aramax: 50% Προπυλενογλυκόλη / 50% φυτική γλυκερίνη.  Ελεύθερο από διακετύλιο και ακετυλένιο με παραγωγή υγρού σε δωμάτιο ελεγχόμενης θερμοκρασίας.Από τα υψηλότερα επίπεδα καθαρότητας νικοτίνης στην αγορά και σε μπουκάλι με πώμα ελεγχόμενης ροής.Έλεγχος στεγα..

4,95€

Aramax 10ml Classic Tobacco

Το Classic Tobacco 10ml είναι ένα πλήρες, πλούσιο και ισορροπημένο μίγμα ισχυρών δόσεων καπνού με ωραία επίγευση καραμέλας και καπνού. Βασική Σύσταση Aramax: 50% Προπυλενογλυκόλη / 50% φυτική γλυκερίνη. Ελεύθερο από διακετύλιο και ακετυλένιο με παραγωγή υγρού σε δωμάτιο ελεγχόμενης θερμοκρασίας.Από τα υψηλότερα επίπεδα καθαρότητας νικοτίνης στην αγορά και σε μπουκάλι με πώμα ελεγχόμενης ροής.Έλ..

4,95€

Aramax 10ml Green Tobacco

Το Green Tobacco 10ml έχει μία ελαφριά γεύση καπνού με μια νότα μπαχαρικών και γλυκό τριαντάφυλλο, που αφήνει μια ελαφρώς πικάντικη επίγευση. Βασική Σύσταση Aramax: 50% Προπυλενογλυκόλη / 50% φυτική γλυκερίνη.  Ελεύθερο από διακετύλιο και ακετυλένιο με παραγωγή υγρού σε δωμάτιο ελεγχόμενης θερμοκρασίας.Από τα υψηλότερα επίπεδα καθαρότητας νικοτίνης στην αγορά και σε μπουκάλι με πώμα ε..

4,95€

Aramax Virginia Tobacco 10ml

Το Aramax 10ml Virginia Tobacco έχει χαρακτηριστικό άρωμα από πλούσιοκαπνό Βιρτζίνια, το οποίο συνδυάζεται τέλεια με καρύδι και ήπιο γλυκόάρωμα.Σχεδιασμένο για τους αληθινούς λάτρεις του Βιρτζίνια...

4,95€

Atmos lab Apache Tobacco Flavor 10ml Συμπυκνωμένο άρωμα

Το συμπυκνωμένο άρωμα Atmos Apache της ATMOS LAB έχει άρωμα καπνού. Θυμίζει την κόντρα των Ινδιάνων με τους cowboys.Διατίθεται σε γυάλινο φαρμακευτικό φιαλίδιο των 10ml με εσωτερικό σταγονόμετρο και καπάκι ασφαλείας..

6,00€

ATMOS LAB FLAVOR 10ML CANELA Συμπυκνωμένο Άρωμα

Ένα απολαυστικό συμπυκνωμένο άρωμα Atmoslab Canela Flavor 10ml. Δροσιστική και ήπια, αυτή η γεύση κανέλας θα σας τρελάνει!Διατίθεται σε γυάλινο φαρμακευτικό φιαλίδιο των 10ml με εσωτερικό σταγονόμετρο και καπάκι ασφαλείας.Συστατικά: Συμπυκνωμένο μείγμα αρωμάτων, διαλυμένο σε προπυλενική γλυκόλη (FEMA 2940). Δεν περιέχει ζάχαρη και γλουτένη.Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε πριν τη χρήση. Ανοίξτε το φιαλί..

6,00€

ATMOS LAB FLAVOR 10ML CHERRY Συμπυκνωμένο Άρωμα

Ένα απολαυστικό συμπυκνωμένο άρωμα φρέσκου κερασιού Atmoslab Cherry Flavor 10ml που φέρνει την άνοιξη πιο κοντά.Διατίθεται σε γυάλινο φαρμακευτικό φιαλίδιο των 10ml με εσωτερικό σταγονόμετρο και καπάκι ασφαλείας.Συστατικά: Συμπυκνωμένο μείγμα αρωμάτων, διαλυμένο σε προπυλενική γλυκόλη (FEMA 2940). Δεν περιέχει ζάχαρη και γλουτένη.Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε πριν τη χρήση. Ανοίξτε το φιαλίδιο και γυ..

6,00€

ATMOS LAB FLAVOR 10ML COCONUT Συμπυκνωμένο Άρωμα

Συμπυκνωμένο Άρωμα καρύδας Atmoslab Coconut Flavor 10ml, η απόλυτη επιλογή για όσους αγαπούν τα τροπικά φρούτα σε μια απαλή και ξεχωριστή έκδοση.Διατίθεται σε γυάλινο φαρμακευτικό φιαλίδιο των 10ml με εσωτερικό σταγονόμετρο και καπάκι ασφαλείας.Συστατικά: Συμπυκνωμένο μείγμα αρωμάτων, διαλυμένο σε προπυλενική γλυκόλη (FEMA 2940). Δεν περιέχει ζάχαρη και γλουτένη.Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε πριν τη ..

6,00€

ATMOS LAB FLAVOR 10ML KAPNOS Συμπυκνωμένο Άρωμα

Συμπυκνωμένο καπνικό άρωμα Atmoslab Kapnos Tobacco Flavor 10ml, που θυμίζει στριφτό τσιγάρο. Δεμένο σώμα, ευρύτητα γευστικών ερεθισμάτων και μεγάλη διάρκεια επίγευσης.Διατίθεται σε γυάλινο φαρμακευτικό φιαλίδιο των 10ml με εσωτερικό σταγονόμετρο και καπάκι ασφαλείας.Συστατικά: Συμπυκνωμένο μείγμα αρωμάτων, διαλυμένο σε προπυλενική γλυκόλη (FEMA 2940). Δεν περιέχει ζάχαρη και γλουτένη.Οδηγίες χρήση..

6,00€

ATMOS LAB FLAVOR 10ML MANGO Συμπυκνωμένο Άρωμα

Συμπυκνωμένο Άρωμα Atmoslab Mango. Το Atmoslab Mango Flavor 10ml φέρνει την τέλεια γεύση των ώριμων τροπικών φρούτων σε εσάς. Ήπια γεύση, σε ένα πραγματικό, ώριμο μάνγκο. Εξαιρετική γεύση, γλυκιά και φρέσκια.Διατίθεται σε γυάλινο φαρμακευτικό φιαλίδιο των 10ml με εσωτερικό σταγονόμετρο και καπάκι ασφαλείας.Συστατικά: Συμπυκνωμένο μείγμα αρωμάτων, διαλυμένο σε προπυλενική γλυκόλη (FEMA 2940). Δεν π..

6,00€

ATMOS LAB FLAVOR 10ML MELON Συμπυκνωμένο Άρωμα

Συμπυκνωμένο άρωμα Atmoslab Melon Flavor 10ml, η απόλυτη γεύση πεπονιού όσο πιο κοντά στο πραγματικό.Διατίθεται σε γυάλινο φαρμακευτικό φιαλίδιο των 10ml με εσωτερικό σταγονόμετρο και καπάκι ασφαλείας.Συστατικά: Συμπυκνωμένο μείγμα αρωμάτων, διαλυμένο σε προπυλενική γλυκόλη (FEMA 2940). Δεν περιέχει ζάχαρη και γλουτένη.Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε πριν τη χρήση. Ανοίξτε το φιαλίδιο και γυρίστε προς ..

6,00€

ATMOS LAB FLAVOR 10ML MINT Συμπυκνωμένο άρωμα

Η γεύση μέντας Atmoslab Mint Flavor 10ml είναι το απόλυτο δροσιστικό με ένα ισχυρό, πλούσιο συμπυκνωμένο άρωμα και μια μακρά επίγευση δυόσμου.Διατίθεται σε γυάλινο φαρμακευτικό φιαλίδιο των 10ml με εσωτερικό σταγονόμετρο και καπάκι ασφαλείας.Συστατικά: Συμπυκνωμένο μείγμα αρωμάτων, διαλυμένο σε προπυλενική γλυκόλη (FEMA 2940). Δεν περιέχει ζάχαρη και γλουτένη.Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε πριν τη χρή..

6,00€

ATMOS LAB FLAVOR 10ML ORANGE Συμπυκνωμένο Άρωμα

Το συμπυκνωμένο άρωμα Atmoslab Orange Flavor 10ml έχει την γλυκιά γεύση εσπεριδοειδών από ώριμα πορτοκάλια. Πολύ ευχάριστη γεύση, αληθινή γεύση φρούτων.Διατίθεται σε γυάλινο φαρμακευτικό φιαλίδιο των 10ml με εσωτερικό σταγονόμετρο και καπάκι ασφαλείας.Συστατικά: Συμπυκνωμένο μείγμα αρωμάτων, διαλυμένο σε προπυλενική γλυκόλη (FEMA 2940). Δεν περιέχει ζάχαρη και γλουτένη.Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε π..

6,00€

ATMOS LAB FLAVOR 10ML PEACH Συμπυκνωμένο Άρωμα

Συμπυκνωμένο άρωμα Atmoslab Peach Flavor 10ml που έχει υψηλή αντοχή για όσους θέλουν να συνδυάσουν ένα καθαρό και νόστιμο ροδάκινο σε άρωμα. Φρεσκοκομμένo ροδάκινο σε ένα μπουκάλι.Διατίθεται σε γυάλινο φαρμακευτικό φιαλίδιο των 10ml με εσωτερικό σταγονόμετρο και καπάκι ασφαλείας.Συστατικά: Συμπυκνωμένο μείγμα αρωμάτων, διαλυμένο σε προπυλενική γλυκόλη (FEMA 2940). Δεν περιέχει ζάχαρη και γλουτένη...

6,00€

AtmoSalt base LACTIC 10ml 20mg

Πρόκειται για άλας νικοτίνης που έχει προκύψει από την αντίδραση του γαλακτικού οξέος* με τη νικοτίνη. Ταιριάζει με όλες τις γεύσεις, εμφανίζει οικουμενικότητα και δίνει όλα τα πλεονεκτήματα των αλάτων νικοτίνης AtmosSalts στον ατμιστή.Τα άλατα νικοτίνης παρέχουν μία σειρά από πλεονεκτήματα έναντι της ελεύθερης βάσης νικοτίνης που κυκλοφορεί επί χρόνια στην αγορά:- Παρέχουν προηγμένη και..

5,00€

Base Pg/Vg 10ml 20mg Bάση

Προπυλενογλυκόλης και Γλυκερίνης για υγρό αναπλήρωσης Ηλεκτρονικού τσιγάρου..

4,00€

Eliquid France Base 20mg 10ml 50/50

Βάση Eliquid France Base 10mlσε σύνθεση PG 50% και VG 50%.Συγκέντρωση Νικοτίνης: 20mg/mlΣτις τιμές που αναγράφονται περιλαμβάνεται Φόρος Κατανάλωσης (0,10€ / ml)...

4,00€

ELIQUID FRANCE EXOTIC 10ML

Υγρό αναπλήρωσης ELiquid France ExoticΤο υγρό αναπλήρωσης ELiquid France Exotic 10ml έρχεται σφραγισμένο σε μπουκάλι των 10ml με καπάκι ασφαλείας και σταγονόμετρο.Συσκευασία: 10mlΓεύση: Ανανά, Μπανάνα, Φρούτα του Πάθους και ΜάνγκοΣυστατικά: VG 50%, PG 50%, άρωμα, νερό, (νικοτίνη προαιρετικά)Το Exotic μεταφέρει τον ατμιστή σε εξωτικά μέρη χάρη στον συνδυασμό εξωτικών φρούτων που περιέχει. Αφήνει έν..

6,00€

Eliquid France Famous 10ml

Το Eliquid France Famous 10ml έχει σαν βάση ξανθό καπνό και συμπληρώνει τη γεύση του με μπισκότο, βανίλια και με νότες από ψημένους ξηρούς καρπούς.Συστατικά: VG 50%, PG 50%, άρωμα, νερόΗ συγκεκριμένη σειρά υγρών αναπλήρωσης της Eliquid France προσφέρει μεγάλη ένταση στην γεύση και αφήνει στον ατμιστή την δυνατότητα να γευτεί και να ξεχωρίσει τους επιμέρους τόνους γεύσης του κάθε συν..

6,00€

Eliquid France Flavour American Blend 10ml

DIY άρωμα American Blend 10ml απο την Eliquid France...

5,50€

Eliquid France Flavour Banana 10ml

DIY άρωμα Banana 10ml απο την Eliquid France...

5,50€

Eliquid France Flavour Black Coffee 10ml

DIY άρωμα Black Coffee 10ml απο την Eliquid France...

5,50€

Eliquid France Flavour Caramel 10ml

DIY άρωμα Caramel 10ml απο την Eliquid France...

5,50€

Eliquid France Flavour Coconut 10ml

DIY άρωμα Coconut 10ml απο την Eliquid France..

5,50€

Eliquid France Flavour Cookie 10ml

DIY άρωμα Cookie 10ml απο την Eliquid France...

5,50€

Eliquid France Flavour Freezing Mint 10ml

DIY άρωμα Freezing Mint 10ml απο την Eliquid France...

5,50€

Eliquid France Flavour Mint 10ml

DIY άρωμα Mint 10ml απο την Eliquid France..

5,50€

Eliquid France Flavour RY4 10ml

DIY άρωμα RY4 10ml απο την Eliquid France...

5,50€

Eliquid France Flavour Strawberry 10ml

DIY άρωμα Strawberry 10ml απο την Eliquid France...

5,50€